divendres, 23 de novembre del 2012

REFLEXIÓ SETMANAL SOBRE LA MATÈRIA 9:


Bon dia!

D’aquesta setmana volia destacar la sessió de dilluns, que me la vaig prendre com  “posar-nos les piles”, crec que na Núria no estava molt contenta amb la feina que havíem fet a nivell de grup i volia que ens poséssim al dia.  Així que ens ha explicat dos punts pels quals hem de començar el material multimèdia i ens hem assegut per grups i hem començat a fer feina. Na Núria ha passat un moment pel nostre grup a comentar-nos el que teníem fet fins ara i el que havíem anat treballant al moment. Ens ha dit el que ens mancava i aquesta reflexió ens ha donar un canvi radical al nostre projecte que teníem en ment fins el moment. La temàtica serà la mateixa, però canviarà una mica les maneres. D’aquesta manera creiem que enganxarà més als infants i pot quedar més polit i lligat.

Hem quedat el proper divendres, avui. Per avançar aquest treball grupal. A veure que en surt perquè ara tenim moltes idees!!A veure si les podem dur a la pràctica!

Sobre el taller pràctic d’aquesta setmana, només vaig poder assistir al final de la sessió per assumptes personals. Però en aquesta estona d’estar a l’aula junt amb na Erika, la vaig poder aprofitar al màxim ja que ella me va explicar tot el que havien fet i vaig poder seguir la sessió.

Me qued més tranquil·la sabent que encara hi haurà un tercer taller sobre el power point, així podré reenganxar-me i no perdrem res!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada