divendres, 21 de desembre del 2012

REFLEXIÓ SETMANAL SOBRE LA MATÈRIA 13:


Bon dia!

Per fi vacances!!!! La veritat que necessitem una “desconnexió física” amb la universitat i les classes. Però tenim molta feina a fer durant les vacances així que poc “relax”, tot i que ara la feina que queda és agradable, esteim molt contentes de la marxa del material multimèdia i tenim moltes ganes de veure el resultat final.

En quan a la setmana, el dilluns vam fer una classe molt interactiva posant en pràctica les diferents activitats que havíem pensat per fer amb la pissarra digital interactiva. Va ser molt interessant veure la varietat d’idees que havíem tingut. En un principi semblava que era una cosa difícil, que desconeixíem, però ha resultat més fàcil del que me pensava! Crec que totes són interessants i per això les compartirem al fòrum per tenir –les per emprar en un futur.

Dimecres vam tenir el segon parcial, tot eren nervis i no dormir, però per sort vaig quedar més contenta del que hem pensava, ara a esperar a saber els resultats!!

I això és tot, la propera classe, any nou, a veure que tal comença tot, durant les vacances avançarem material multimèdia!
Bones festes!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada