dijous, 10 de gener del 2013

REFLEXIÓ SETMANAL SOBRE LA MATÈRIA 14:

Hola a tothom!!!
Després d’unes merescudes “mini vacances” torn amb les piles carregades per acabar aquest primer semestre!! Aquestes vacances hem aprofitat per anar avançant en el material multimèdia que és la nostra preocupació i objectiu.  La veritat que la marxa d’aquest projecte va molt be, ens agrada el resultat i no està essent molt complicat. Tot un èxit! Ara veurem  què passa amb els àudios que és on les companyes han tingut més problemes.
Aquesta setmana ha començat molt be, amb les notes del segon parcial que vam fer i ha anat be, amb el resultat ja me sent molt més tranquil·la i animada, ja veig la matèria quasi superada i això me fa sentir be.
La classe del dilluns la vam dedicar a fer tutoria etcs, i vam explicar a na Nuri el que tenim fet i un dubte per dur a terme una activitat del material.  La sessió d’ahir vam fer un taller pràctic! Quins records! Feia molts dies que no fèiem una sessió així! Ho vaig passar molt be i vaig quedar molt contenta perquè me va sortir tot a la primera amb l’edició de vídeo, el movie maker. Va ser tot un èxit!
Ara ja comencen les sessions i presentacions del material que anem creant els diferents grups i en un parell de setmanes ja hem acabat!! El darrer sprint!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada