dissabte, 26 de gener de 2013

REFLEXIÓ SETMANAL SOBRE LA MATÈRIA 16:


Bon dia a tothom!
Aquesta és la darrera reflexió que faré al bloc de la matèria perquè JA HEM ACABAT! I quan dic acabat, és ACABAT, ACABAT!!!!
Sembla l’altre dia que vam tenir la primera classe amb na Núria a la qual tenia molt respecte i tenia una mica de por! I ara després d’uns mesos aquesta idea ha canviat totalment!
Dilluns passat vam presentar el nostre material multimèdia i vam gaudir moltíssim, estàvem totes quatre tan orgulloses de la feina feta. Apart que l’exposició va sortir genial, el joc va funcionar en tot moment i no vam rebre crítiques,  vam sentir una gran satisfacció veient que havia agradat molt a tothom i això ens omplia de satisfacció!
Fent balanç de com ha anat el curs, dir que trob imprescindible què es faci el primer curs de la carrera, perquè durant aquests tres anys ens hem hagut d’espavilar molt innecessàriament, perquè ara se ens ha mostrat tot! Una llàstima i m’agradaria que els responsables i reflexionin sobre el tema.
I poc més a dir, ja tenc aprovats els dos exàmens i ara només falta entregar a na Nuri el CD amb el material multimèdia.
Un plaer haver fet aquesta assignatura i estic segura que tots i totes hem après!
Un definitiu adéu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada